Adrian Karlén – Phesterichef

25371329_10215641662263272_436777414_o


Vem är du?

Mitt namn är Adrian Karlén, jag kommer från Stockholm och 23 år gammal. Mina intressen rör sig främst datorer, fest och Hammarby. På fritiden så bokar jag upp mig på aktiviteter, de flesta är roliga. På det systemvetenskapliga programmet har jag valt inriktningen systemutveckling, kanonkul med programmering ju.


Varför sökte du till styrelsen och vad gör du i styrelsen?

Jag sökte inte styrelsen som alla andra, utan jag sökte posten som Phesterichef för SM, min post går alltså genom ansökan till SM. I styrelsen är jag SMs representant, och jag står som ytterst ansvarig för SM gentemot sektionen. Med andra ord är det mitt jobb att se till att det händer grejer när n0lle-p är slut.


Vad gör du om 10 år?

Som en man i sina bästa dagar med ett brinnande intresse för khakibyxor.


Vad gillar du mest och vad hatar du mest (gillar minst) med din bostad och hur hamnade du här i Linköping? Vad är din favoritsyssla i hemmet?

Jag bor i en etta i Vasastan och trivs väldigt bra. Det bästa med att bo i Vasastan är att man kommer iväg lite från campus och får se lite mer av Linköping. Det värsta med att bo i Vasastan är att man kommer iväg lite från campus.


Finns det en bra anledning till varför du har denna post i SAKS? (meriter/intresse) behöver såklart inte finnas bra anledningar/motiveringar! Vad är kul/intressant med din post?

Att förklara varför jag har en specifik post i SAKS känns tämligen narcisististiskt när ens post är chef. Dock kan jag bara anta att jag blev vald till denna post baserat på någon förmåga att leda och att jag jobbat en del med event tidigare. Något som är kul med min post är möjligheten att lära känna mycket människor från andra sektioner samtidigt som man blir en central del av sektionen och får tycka till kring den.


Avslutningsvis, tre saker som man inte visste om dig:

  • Finns alltid i chatten
  • Svarar inte så ofta i chatten
  • Ringer om det är något