Jonas Nilborn – Sekreterare

Jonas


Vem är du?

Jag är Jonas och är i skrivandets stund 23 år gammal. Min hemort är sveriges bästa stad, Stockholm. Jag är på fritiden en filmnörd och älskar i stort sett alla filmer som innehåller rymdskepp, invasiva aliens, laser eller töntiga kostymer. När jag inte är placerad i biosalongen eller i tv-soffan spenderar jag gärna min tid ute i skogen eller vid spisen. På universitetet har jag valt att inrikta mig mot systemutveckling, det är roligt att programmera!


Varför sökte du till styrelsen och vad gör du i styrelsen?

Jag sökte till styrelsen för att ge tillbaka till sektionen och bidra med något ideellt under min studietid. Dessutom ville jag lära känna lite nytt folk på programmet. I styrelsen sitter jag som sekreterare och vice ordförande. Jag har även yttersta ansvar för saksrummet.


Vad gör du om 10 år?

Om 10 år sitter jag antingen som systemutvecklare i spännande IT-projekt eller i turkiskt fängelse, har inte bestämt mig än.


Vad gillar du mest och vad hatar du mest (gillar minst) med din bostad och hur hamnade du här i Linköping? Vad är din favoritsyssla i hemmet?

Det jag gillar mest med min bostad är utsikten, jag gillar att stalka folk från hög höjd. Det jag inte är så förtjust i är att det är så kallt jämt.
Finns det en bra anledning till varför du har denna post i SAKS? (meriter/intresse) behöver såklart inte finnas bra anledningar/motiveringar!
En anledning till varför jag funkar som sekreterare är att jag tycker om att lyssna på människor samt att jag har en förmåga att avläsa det viktiga ur en lång diskussion under ett möte.


Vad är kul/intressant med din post?

Det är roligt att få ansvara över någonting fysiskt som i det här fallet är saksrummet.


Avslutningsvis, tre saker som man inte visste om dig:

  • Jag har flörtat med Drottning Silvia
  • Har varit utbytesstudent i Tyskland
  • Är en jävel i köket