Karl Lundvall – Informationsansvarig

24826219_10156012886863086_550465473_o


Vem är du?

Hallå där i julestugan, nu kring adventtider har jag fått äran att hålla lite låda. Jag är Karl Lundvall och är informationsansvarig i SAKS 17/18. När jag inte administrerar denna sida så tycker jag om att avnjuta ett riktigt fylligt glas rödvin alternativt en nötig stout.
När jag är i skolan läser jag det tredje året med inriktning på systemutveckling, då jag tycker det är väldigt trevligt att programmera. När jag inte går i skolan jobbar jag även extra som bartender, där jag stökar ihop Linköpings stökigaste hockeygroggar.


Varför sökte du till styrelsen och vad gör du i styrelsen?

Hmm.. ”Det ser bra ut på CV:et”, joo dels de men också för att jag tycker om att koda osv, jag tyckte därför att informationsansvarig lät som en trevlig och passande post för mig. Mitt arbete i styrelsen går främst ut på att publicera saker här (saksaren.se, alltså där du läser detta inlägget) på sidan. Det som publiceras här, som ni säkert har dunderkoll på, är annonser, alumni-inlägg eller övriga nyheter som handlar om vad som händer på programmet.

Vad gör du om 10 år?

Om 10 år bor jag i Stockholm (i en lägenhet med spröjsfönster (sjukt viktigt)) och arbetar som utvecklingschef på nått halvstort företag.


Vad gillar du mest och vad hatar du mest med din bostad och hur hamnade du här i Linköping?

Det finns inget som jag hatar så mycket i min lägenhet som de där förbannade sängöverkastet ”som måste vara på sängen för att det ser fint ut” eller ”tänk om vi får gäster, då måste de se fint ut”. Visst de ser fint ut, men den energi som krävs för att bädda sängen exceptionellt bra varje morgon är väldigt jobbigt och väger inte upp mot att sova 5 min extra. Det jag gillar mest med mitt boende är att det ligger nära en fårhage, jag älskar får.

Varför jag hamnade i Linkan beror främst på att jag är från Uppsala och jag kände att jag vill testa mina vingar och pröva någonting nytt.

Finns det en bra anledning till varför du har denna post i SAKS? Vad är kul/intressant med din post?

Har sysslat och pysslat en del med mindre webbprojekt tidigare, tycker det är roligt med webb osv. Jag tycker det har varit kul/intressant att lära sig hur WordPress fungerar, väldigt populärt verktyg och därför inte helt fel att ha koll på. Dessutom har det varit en god lärdom att se hur styrelsearbete fungerar. Jag ser det som fördelaktigt att ha lite intresse för webbutveckling eller utveckling generellt när man söker denna posten då de blir LIIIITE kodande, men det är absolut inget man behöver ha erfarenhet av innan då majoriteten (99%) av koden som skrivs här är <p>

Avslutningsvis, tre saker som man inte visste om dig:

  • Tunnlar Felix (”alumni ansvarig”) minst 3 gånger per innebandyträning
  • Har gått under namnet Zorrokung3n
  • Har nekat J. Cole när jag arbetat i bar