Nyheter från SAKS


Kaplan vill gärna träffa dig!

15 november, 2017

Edit_hemsida


Ny samarbetspartner: Xamera

14 november, 2017

NBP2206_2

Xamera är karriärföretaget för Young Xperts som hjälper dig att hitta spännande möjligheter i början av din karriär! En Young Xpert hos Xamera är en ambitiös och driven person i början av sin karriär inom IT-/tekniksektorn. För dig är detta ett gyllene tillfälle att testa vingarna och växa som individ. En Young Xpert kan arbeta som konsult hos Xamera och via konsultuppdrag erhålls både erfarenhet, ett vidgat kontaktnät samt en stor gemenskap vilket leder till en snabb utveckling av yrkesrollen

Kort och gott: Young Xperts handlar om dig och dina önskemål. Xameras uppdrag handlar om att skapa mervärden och möjligheter för dig som kandidat för att du ska få en så bra start i karriären som möjligt!

Varmt välkomna, Xamera!


Kickstarta din karriär med Acando Trainee!

6 november, 2017

acandoJpg

Acando är Nordens ledande management- och IT-konsultbolag som sedan 2005 driver Acando Trainee - ett av marknadens bästa och mest populära traineeprogram. I år blev Acando Trainee utsett till det tredje mest populära traineeprogrammet bland teknikstudenter i Sverige.

Som trainee hos oss får du några av Sveriges absoluta topptalanger till kollegor. Du kommer att utvecklas både professionellt och personligt tillsammans med extremt drivna och härliga människor. Vi tror på sammanhållning och gemenskap, och på ett öppet klimat där allas idéer får utrymme. Vi tror att det är så man skapar framgångsrika teamleveranser, och bäst accelererar utveckling och talang.

Vi på Acando menar att teknologi driver förändring, men det är användarens vilja och förmåga att använda den som skapar värde. Med lika delar teknisk spetskompetens och insikt imänskliga beteenden och triggers - och såklart ett rågat mått kreativitet - skapar vi idéer, löser problem och mobiliserar organisationer till förändring.

Vill du söka till vårt traineeprogram? Vårens start av traineeprogrammet har sökstopp den 12 november. Läs mer och ansök på www.acando.se/trainee .

Bästa hälsningar, Acando


Junior systemspecialist? Testa vingarna hos Luftfartsverket!

29 september, 2017

Arbetsgivare: Luftfartsverket

Uppdragstyp: Heltid

Område: Data/IT

Ort: Norrköping

Platser: 1

Sista ansökningsdag: 2017-11-17


Om uppdraget:

Luftfartsverket är Sveriges största aktör inom flygtrafikledningstjänster! Med expertkompetens och lång erfarenhet levererar de tjänster till både civila och militära kunder – nationellt och internationellt. Nu har du chansen att kliva på tåget – eller flygplanet – och bli en del av denna spännande organisation!

Teknikuppdrag Norra hanterar teknikuppdrag inom system och utveckling på LFV i Norrköping. Enheten består idag av 30 härliga kollegor i blandad ålder, och de söker nu en kollega som tillsammans med dem kommer agera resursleverantör för förvaltningsuppdrag, projektledning samt flygplatsrelaterade specialprodukter internt och externt. Avdelningen har nyligen genomfört en omorganisering vilket innebär att du kommer in i en ny era av Luftfartsverkets historia med ett mer uppdragsstyrt och konsultmässigt förhållningssätt.

Teamet består idag av fyra olika roller; systemingenjörer, nätverksprofiler, ett tvärfunktionellt team, och systemutvecklarna. Det sistnämnda gänget, som hanterar Luftfartsverkets administrativa system för bland annat tidsrapportering och ekonomi, behöver stärkas upp med ytterligare en systemspecialist. Är du deras nya kollega? I så fall hamnar du i en varierande och utmanande roll som den förvaltande utvecklaren, vilket innebär ett uppdragsstyrt arbete med systemfrågor och projekt inom såväl förvaltning som utveckling.

Vi söker dig som:

Här värdesätter vi initiativförmåga mer än detaljkunskap, det är nämligen så vi ser att man lyckas bäst i denna roll. Vi söker dig med rätt inställning och vi tror att det är du som har en ambition att alltid försöka förstå och reda ut de problem du möter. Vi tror att du har en förmåga att kunna konkretisera problem och i förlängning ta dig an dem på ett effektivt sätt. Du känner dig trygg i dig själv, är beslutsför och litar på din egen förmåga när du tar dig an en ny uppgift.

Vi tror att du som söker har en utbildningsbakgrund som högskoleingenjör, systemvetare eller motsvarande. Luftfartsverket söker en junior profil, varför du troligtvis är ute efter ditt första eller möjligtvis andra jobb efter examen. Du har genom studier eller tidigare arbeten erhållit erfarenhet av olika databaser, operativsystem samt rapportverktyg så som Microsoft SQL server, Oracle, Linux, eller C# för web.

Om företaget:

Luftfartsverket är ett affärsverk med ca 1200 anställda som driver flygtrafiktjänst för civila och militära kunder vid 20 torn och två kontrollcentraler runt om i Sverige. LFV, med huvudkontor i Norrköping, omsätter ca 3,1 miljarder kronor. LVF är inte bara en av Europas ledande aktörer inom flygtrafiktjänster, utan också först i världen med fjärrstyrda torn – vilket innebär flygtrafikledning på distans. Deras lösningar för ännu säkrare och mer kostnadseffektiv flygtrafik uppmärksammas ständigt i omvärlden och de går inom miljöområdet i bräschen för att minimera miljöbelastningen.

Om anställningen:

Tjänsten är på 100 % och är en hyrrekrytering vilket innebär att du är anställd som konsult hos Xamera i ca 6 månader med möjlighet till överrekrytering till vår kund. Xamera är karriärföretaget som stödjer företag med kompetensförsörjning och rekrytering. Ett stort kontaktnät gör att Xamera kan erbjuda ett urval av spännande karriärmöjligheter för alla Young Xperts!

Startdatum:

Snarast med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Allmän information:

Ansök genom att skicka din ansökan och ditt CV direkt via mail till malin@xamera.se Märk din ansökan med ”Systemspecialist LFV”. Detta uppdrag tillsätts löpande så ansök så snart som möjligt.


Extrajobba som intervjuare hos Norstat!

18 september, 2017

Young man working at a computer in a call centre

Är du intresserad av att jobba extra under din studietid för att fila på ditt CV, dryga ut studentkassan och jobba i en spännande bransch? Se hit!

Norstat söker motiverade intervjuare till vårt kontor i Linköping. Du kommer att arbeta med marknadsundersökningar där ämnen samt metod varierar. Det är i första hand marknadsundersökningar genom telefonintervjuer och i vissa fall även personliga intervjuer.

Arbetstiderna är mycket flexibla och du anmäler själv när du kan arbeta och kontoret är beläget mitt i centrala Linköping. Som intervjuare tränas du i ditt bemötande av andra människor samt får ta del av spännande projekt i en bransch som aldrig sover. Vi jobbar med många av de mest framgångsrika analysföretagen, mediebyråerna och konsumentvarumärkena på marknaden.

Egenskaper vi gärna ser hos dig:

– Ansvarstagande
– Noggrann
– Öppenhet inför nya människor
– Goda kunskaper i det svenska språket (kunskaper i övriga språk är meriterande)

Vi rekryterar löpande, välkommen med din ansökan redan idag till: jobb.linkoping@norstat.se

För mer information om oss, besök gärna vår hemsida www.norstat.se