fullsizeoutput_1516

Styrelsen

Här presenteras personerna som sitter i SAKS styrelse verksamhetsåret 18/19 och vad deras poster innebär.

Vet du inte vem som du ska kontakta? Skicka ett mail till styrelsen@saksaren.se så ser vi till att det kommer fram till rätt person!

DSC_0166

Ordförande

Namn: Alexandra Gabriel

Hemort: Stockholm

Ålder: 24

Epost: ordf@saksaren.se

Beskrivning av post:

Mitt uppdrag som ordförande är att hålla ihop och stötta verksamheten samt att tillsammans med styrelsen fastställa framtida riktning, målområden och aktiviteter. Som ordförande är mitt ansvar att leda styrelsens arbete, sammankalla till möten, driva dagordningen inkl material, motioner etc. Ett tredje viktigt område är mitt ansvar att representera vår sektion för att tillsammans med andra sektioners ordförande driva arbetet framåt i våra sektioner.
SAKS är sektionen för Systemvetenskapliga programmet på Linköpings universitet och fungerar som länken mellan kåren, universitetet samt att skapa en bättre sammanhållning mellan alla studenter på programmet.

Intressen:

Att ta mig till kallare breddgrader och åka skidor är något som jag älskar att göra. När min tid inte ockuperas av skidor umgås jag gärna med vänner och gärna i kombination med mat.

DSC_0108

Sekreterare/Vice ordförande

Namn: Josefin Chenon

Hemort: Stockholm

Ålder: 20

Epost: sekreterare@saksaren.se

Beskrivning av post:

Som sekreterare för jag anteckningar på sektions- och styrelsemöten och håller reda på alla viktiga dokument. Som vice ordförande agerar jag i egenskap som ordförande om Alexandra skulle vara frånvarande. Jag är också ansvarig för sektionsrummet som står öppet för alla studenter på det systemvetenskapliga programmet.

Intressen:

Min fritid spenderar jag helst på golfbanan eller med mina vänner. Annars hänger jag rätt mycket med informationsansvarig.

DSC_0128

Alumniansvarig

Namn: Jocke Nylund
Hemort: Arboga
Ålder: 23
Epost: alumni@saksaren.se

Beskrivning av post:
Som alumniansvarig är jag sektionens länk till programmets alumner, alltså tidigare studenter. Jag skapar alumniporträtt och anordnar en alumnikväll för sektionens medlemmar. Jag anordnar även en examenssittning för våra treor.

Intressen:
Jag gillar att hänga på Campushallen och lyfta skrot, utöver det så gillar jag att sova och äta mat. Jag har även en kamp med att få min aktieportfölj att gå plus. Annars så är jag duktig på att snacka skit och ljuga med mina vänner.

 

DSC_0157

Utbildningsbevakare

Namn: Agnes Alm
Hemort: Alingsås
Ålder: 24
Epost: utbildning@saksaren.se

Beskrivning av post:
Mitt uppdrag innebär att jag jobbar för att vår utbildning ska vara så bra som möjligt, och ständigt bli bättre. Som utbildningsbevakare är jag länken mellan studenter och programledning och tillsammans med klassrepresentanter ser jag till att studenters åsikter förs fram. Som också titeln antyder bevakar jag utbildningen för att se till att allt går rätt till och att dina rättigheter som student uppfylls. Studenter kan alltid vända sig till mig i frågor som gäller kurser eller programmet i helhet.

Intressen:
Tycker att intressen är överskattat, men lagar gärna och ofta mat, och anser att det enda sättet att konsumera serier på är att se ALLT på en gång.

DSC_0168

Kassör

Namn: Alexandra Gustafsson, men kallas Gurra
Hemort: Stockholm
Ålder: 23
Epost:kassor@saksaren.se

Beskrivning av post:
Som kassör har jag hand om SAKS ekonomi, med allt vad det innebär!

Intressen:
Gå på kravall, umgås med vänner och klappa på min katt Ragnar.

DSC_0135

Arbetsmiljöombud

Namn: Erik Karlström

Hemort: Växjö, typ

Ålder: 21

Epost: arbetsmiljo@saksaren.se

Beskrivning av post:

Som arbetsmiljöombud jobbar jag för att göra tiden på programmet så bekväm och trygg som möjligt för studenterna. Detta innebär att jobba både med den psykosociala aspekten och den fysiska samt att vara ett stöd för studenterna på programmet i dessa frågor.

Intressen:

Bra musik och samtal med trevliga bekanta över en rökig whiskey in på småtimmarna är alltid givande!

DSC_0158

Informationsansvarig

Namn: Martin Olingdal

Hemort: Sveg

Ålder: 25

Epost: info@saksaren.se

Beskrivning av post:

Mitt uppdrag som informationsansvarig är att ta hand om sektionens informationskanaler. Jag ansvarar för att uppdatera och förvalta sektionens hemsida samt administrera sektionens olika facebook-grupper.

Intressen:

Golf är roligt, ibland.

DSC_0114

Näringslivsansvarig

Namn: Olof Victor Johannes Larsson, men kallas mest för Olle

Hemort: Uppsala, bror

Ålder: 24

Epost: naringsliv@saksaren.se

Beskrivning av post:

Mailar, ringer och träffar företag som vill träffa/synas för sektionens medlemmar. Är även bra på att spamma på SAKS facebooksida.

Intressen:

Laga, men framförallt att äta mat. Tycker även om att peka på särskrivningar. Och bilder på söta djur, de är så söta

DSC_0129

Marknadsföringsansvarig

Namn: Oscar Baart

Hemort: Stockholm

Ålder: 22

Epost: marknadsforing@saksaren.se

Beskrivning av post:

Som marknadsföringsansvarig är det jag som ser till att marknadsföra sektionen för studenterna på det Systemvetenskapliga programmet och på campus. Exempelvis ser jag till att våra sociala kanaler är aktiva, jag tar fram styrelsens kläder och designar och beställer nästa generations sektionsväskor.

Intressen:

När jag inte tar det lugnt på soffan försöker jag vara på Kampsportscentret eller Campushallen. Annars är det alltid härligt att ta en öl med sina vänner.

DSC_0125

Aktivitetsansvarig

Namn: Kalle Puman

Hemort: Eskilstuna

Ålder: 22

Epost:

aktivitetsutskott@saksaren.se

Beskrivning av post:

Anordnar tillsammans med mina vänner i styrelsen aktiviteter och annat kul för sektionen.

Intressen:

Inga.

DSC_0100

Systerskapets Ordförande

Namn: Katarina Knobel

Hemort: Stockholm

Ålder: 20

Epost: ordforande.systerskapet@gmail.com

Beskrivning av post:

Jag sitter som ordförande i Systerskapet, sektionens damförening. Som ordförande i Systerskapet har jag det övergripande ansvaret att tillsammans med resten av tjejerna jobba mot föreningens gemensamma syfte, – att locka fler tjejer till det Systemvetenskapliga programmet. Exempel på uppgifter jag utför är bland annat att kalla till möten, skriva dagordningar med mera.

Min främsta uppgift i SAKS är att representera Systerskapet och hålla styrelsen uppdaterad om det arbete vi gör i Systerskapet!

Intressen:

Att sitta still är inte min grej! Därför är ett av mina stora intressen träning och då framförallt löpning och högintensiv styrketräning. Att umgås med vänner och klappa katter är även något jag gör med glädje!

DSC_0138

Phesterichef

Namn: Henrik Lindh

Hemort: Linköping

Ålder: 27

Epost: chef@saksmasteriet.se

Beskrivning av post: Som Phesterichef eller Boss är jag ansvarig för det studiesociala utskottet SaksMästeriet (SM). SM anordnar främst N0lle-P och universitetets bästa fest SunTrip. Vi jobbar för att främja den sociala gemenskapen för sektionens medlemmar och alla andra studenter genom festliga tillställningar och aktiviteter under året. Jag sitter som representant för utskottet i styrelsen och har det slutgiltiga ansvaret för allt som SaksMästeriet tar sig an. Under N0lle-P arbetar jag nära Phadderigeneralen som då håller i taktpinnen.

 

Intressen: Goda drycker, golf och skidåkning.