Huvudsamarbetspartner

18816206_10211178839098201_885774855_n

IFSwww.ifsworld.com

IFS™ utvecklar och levererar affärssystem till kunder över hela världen som tillverkar och distribuerar varor, underhåller anläggningstillgångar samt driver serviceinriktade verksamheter. Vår branschkunskap och våra lösningar har tillsammans med vårt kundfokus gjort oss till en ledare och den mest rekommenderade inom sektorn.Våra 3 500 medarbetare stödjer fler än 10 000 kunder över hela världen genom lokala kontor och ett växande partnernätverk. IFS har sina rötter i Linköping och huvudkontoret finns i Mjärdevi.

IFS erbjuder en stark kultur baserad på engagerade medarbetare som stöttar varandra över kompetens- och landsgränser, något våra medarbetare år efter år har bekräftat genom topplaceringar i Great Place To Work. Du blir sedd, uppskattad och får möjlighet att arbeta med, och influera, branschledande produkter som används av några av världens största företag. Du får dessutom möjlighet att verka i en global miljö och ta ägarskap över din kompetensutveckling för att forma din egen karriär i en organisation som sätter kunden i fokus.

Vi söker ständigt nya medarbetare med intresse för att utveckla affärssystem!

Välkommen att läsa mer om IFS på career.ifsworld.com


Samarbetspartners

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi kliver upp på morgonen för att hjälpa dig som är student eller akademiker i början av din karriär. Det gör vi genom personaluthyrning och rekrytering till ett stort antal organisationer, stora som små, internationella och lokala.

Vår verksamhet finns i sex länder och vi förmedlar över 16 000 jobb per år. Hos oss kan du arbeta som konsult eller bli direktrekryterad, på såväl heltid som deltid. Vi erbjuder också icke-studierelaterade extrajobb som kan vara bra att ha vid sidan av dina studier, dels för att tjäna extra pengar men också för att få viktig arbetslivserfarenhet – något du kommer höra att vi gärna lyfter. Dessutom söker vi alltid efter nya ambitiösa medarbetare som vill bli en del av Academic Work.

Dyker det upp någon karriärsrelaterad fråga nu? Bra! Då är du på gång. Kontakta amanda.lagerqvist@academicwork.se så svarar hon dig.


 

Advania – Vi vill göra det enkelt för företag att växa med IT. Vi erbjuder IT-tjänster med mätbara resultat till privata- och offentliga verksamheter i Sverige, Island, Norge, Danmark och Finland. 2019 har Advania Sverige 550 medarbetare på 13 lokalkontor. 

Med hjälp av ledande teknologi, plattformslösningar och tjänster erbjuder vi noggrant utvalda lösningar som skräddarsys efter varje unikt kundbehov. Fokus ligger på långsiktiga relationer och att leverera marknadens bästa service. 

Kundnöjdhet – När Sveriges IT-kunder sa sitt hamnade Advania i topp på att leverera kundnöjdhet och skapa operativa, taktiska och strategiska värden enligt Radars leverantörskvalitetsgranskning 2018.

Hållbarhet – Som leverantör i IT-branschen har Advania ett stort ansvar i att bidra till en hållbar samhällsutveckling. De senaste åren har vi tagit större ansvar för hållbarhet och miljö internt på företaget. Nu har vi tagit nästa steg och vävt in hållbarhet i affärsstrategin och leveransen till kunderna. Det ska vara enkelt att välja oss även utifrån ett hållbarhetsperspektiv.

Attraktiv arbetsgivare – Våra medarbetare är verksamhetens mest värdefulla tillgång och vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med personer som delar vår värdegrund – att alltid sätta kundens behov främst. Vi är övertygade om att jämställdhet och mångfald är viktiga delar att arbeta med för att nå företagets tillväxtmål och arbetar aktivt med det interna nätverket Adwomen samt genomför ledarutbildning i inkluderande kommunikation som några delar i vår jämställdhetsstrategi.  Se våra Lediga tjänster.


logo-start

Infor utvecklar programvara för industrispecifika affärssystem med molnbaserade lösningar. Över 68 000 kunder i 170 länder kan tack vare Infors ca 17 000 anställda och våra applikationer och tjänster, förändra sin digitala hantering globalt och stå emot marknadsskiftningar. Infor bygger kompletta industrisviter och levererar mjukvara som prioriterar användarupplevelsen, tillämpar gedigen datavetenskap och interagerar med andra system.

Infor är en dynamisk arbetsplats med självstyrande team. Vi erbjuder en utmanande arbetsmiljö som premierar resultat och prestation. Vi växer snabbt runt om i världen och söker därför aktivt efter de största talangerna vi kan hitta. Med huvudkontoret i New York har Infor 41 kontor i världen, inklusive i Stockholm och Linköping där det välkända ERP-systemet M3 för bl a industrilösningarna Fashion och Food & Beverage, grundades av Intentia/Lawson för att 2011 förvärvas av Infor.

I Sverige har Infor en stor och viktig del av sin utveckling, konsulttjänster och försäljning, och personalstyrkan växer snabbt. På våra kontor i Linköping och Stockholm arbetar akademiker från många svenska och internationella universitet, delvis tack vare samarbetet med Infors Education Alliance Program. Prata gärna med oss, om en karriär inom teknologi är intressant för dig!