Huvudsamarbetspartner

18816206_10211178839098201_885774855_n

IFSwww.ifsworld.com

IFS utvecklar och levererar affärssystem till kunder över hela världen som tillverkar och distribuerar varor, underhåller anläggningstillgångar samt driver serviceinriktade verksamheter. Vår branschkunskap och våra lösningar har tillsammans med vårt kundfokus gjort oss till en ledare inom sektorn. Våra 3 300 medarbetare stödjer fler än en miljon användare över hela världen genom lokala kontor och ett växande partnernätverk. IFS har sina rötter i Linköping och huvudkontoret finns i Mjärdevi.

IFS erbjuder en stark kultur baserad på engagerade medarbetare som stöttar varandra över kompetens- och landsgränser, något våra medarbetare år efter år har bekräftat genom topplaceringar i Great Place To Work. Du blir sedd, uppskattad och får möjlighet att arbeta med, och influera, branschledande produkter som används av några av världens största företag. Du får dessutom möjlighet att verka i en global miljö och ta ägarskap över din kompetensutveckling för att forma din egen karriär i en organisation som sätter kunden i fokus.

Vi söker ständigt nya medarbetare med intresse för att utveckla affärssystem!

Välkommen att läsa mer om IFS på IFSworld.com


Samarbetspartner

NBP2206_2

Xamera är karriärföretaget för Young Xperts som hjälper dig att hitta spännande möjligheter i början av din karriär! En Young Xpert hos Xamera är en ambitiös och driven person i början av sin karriär inom

IT-/tekniksektorn. För dig är detta ett gyllene tillfälle att testa vingarna och växa som individ. En Young Xpert kan arbeta som konsult hos Xamera och via konsultuppdrag erhålls både erfarenhet, ett vidgat kontaktnät samt en stor gemenskap vilket leder till en snabb utveckling av yrkesrollen

Kort och gott: Young Xperts handlar om dig och dina önskemål. Xameras uppdrag handlar om att skapa mervärden och möjligheter för dig som kandidat för att du ska få en så bra start i karriären som möjligt!


Accigo_logotyp_3

Accigo är ett konsultbolag som hjälper företag och organisationer med digital affärs- och verksamhetsutveckling med spetskompetens inom Microsoft lösningar. Hos oss kan du utvecklas inom roller som affärsrådgivare, applikationskonsult, systemutvecklare, lösningsarkitekt eller projektledare. Accigo är värderingsstyrt och drivs av de 140 medarbetarnas ambitioner genom ett kollektivt ledarskap utan chefer. Här är alla med och påverkar, utvecklar och förbättrar!

Vill du låta dina ambitioner styra din utveckling?

Vi vill ge dig förutsättningar att utvecklas som konsult och människa utifrån dina egna ambitioner. Samtidigt vill vi att du utvecklar oss som företag och arbetsplats; vi kallar det Växthus för människor – både för dig och oss.