Huvudsamarbetspartner

18816206_10211178839098201_885774855_n

IFSwww.ifsworld.com

IFS™ utvecklar och levererar affärssystem till kunder över hela världen som tillverkar och distribuerar varor, underhåller anläggningstillgångar samt driver serviceinriktade verksamheter. Vår branschkunskap och våra lösningar har tillsammans med vårt kundfokus gjort oss till en ledare och den mest rekommenderade inom sektorn.Våra 3 500 medarbetare stödjer fler än 10 000 kunder över hela världen genom lokala kontor och ett växande partnernätverk. IFS har sina rötter i Linköping och huvudkontoret finns i Mjärdevi.

IFS erbjuder en stark kultur baserad på engagerade medarbetare som stöttar varandra över kompetens- och landsgränser, något våra medarbetare år efter år har bekräftat genom topplaceringar i Great Place To Work. Du blir sedd, uppskattad och får möjlighet att arbeta med, och influera, branschledande produkter som används av några av världens största företag. Du får dessutom möjlighet att verka i en global miljö och ta ägarskap över din kompetensutveckling för att forma din egen karriär i en organisation som sätter kunden i fokus.

Vi söker ständigt nya medarbetare med intresse för att utveckla affärssystem!

Välkommen att läsa mer om IFS på career.ifsworld.com


Samarbetspartners

NBP2206_2

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi kliver upp på morgonen för att hjälpa dig som är student eller akademiker i början av din karriär. Det gör vi genom personaluthyrning och rekrytering till ett stort antal organisationer, stora som små, internationella och lokala.

Vår verksamhet finns i sex länder och vi förmedlar över 16 000 jobb per år. Hos oss kan du arbeta som konsult eller bli direktrekryterad, på såväl heltid som deltid. Vi erbjuder också icke-studierelaterade extrajobb som kan vara bra att ha vid sidan av dina studier, dels för att tjäna extra pengar men också för att få viktig arbetslivserfarenhet – något du kommer höra att vi gärna lyfter. Dessutom söker vi alltid efter nya ambitiösa medarbetare som vill bli en del av Academic Work.

Dyker det upp någon karriärsrelaterad fråga nu? Bra! Då är du på gång. Kontakta amanda.lagerqvist@academicwork.se så svarar hon dig.


Advania_logotyp_3

 

Advania är med sina över 1000 medarbetare i Sverige, Island och Norge en av de större och mest heltäckande systemintegratörerna i Norden. Med en uttalad målsättning att vara den mest flexibla och värdeadderande leverantören hjälper vi våra kunder inom områdena IT-outsourcing, affärssystem, processautomatisering, contact center, IT-infrastruktur och integrationslösningar samt datacenter.


logo-start

 

Vi bryter den onda cirkeln

Kriminalvården är en del av rättsväsendet. Vi har ansvar för fängelser, frivård och häkten. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I vårt uppdrag ingår också att transportera klienter mellan domstol, häkte och anstalt, men vi utför även transporter för Polisens och Migrationsverkets räkning. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.