Pierre Alkmyr – Marknadsföringsansvarig

pierre

Vem är du?

Pierre (Pjäxan) Alkmyr heter jag och är 25 år gammal, uppväxt i Sundetspärla, Helsingborg. Går andra året på SVP och trivs som fisken i vattnet! Valde mot alla odds systemutveckling och är nöjd med mitt val! Sitter jag inte i pulen, är jag antingen på Hemköp eller hemma och lagar köttfärssås.

Varför sökte du till styrelsen och vad gör du i styrelsen?

Jag sökte styrelsen dels för att jag ville vara med att påverka programmets men även för gemenskapens skull. Visste inte riktigt vilken post jag skulle söka, men fastnade för att söka Marknadsföringsansvarig. Jag var inte ute efter en allt för tung post i styret, därför passade denna posten mig fint!


Vad gör du om 10 år?

Marknadsför att vi fyllt på snackpots i SAKS-rummet.

Vad gillar du mest och vad hatar du mest (gillar minst) med din bostad och hur hamnade du här i Linköping?

Min tanke var först att plugga i Lund, nära och bra till HBG, men efter en helg på besök i Linkan var jag fast. Efter att jag flyttat runt under de första 5 månaderna fick jag äntligen min lilla 1a. Det enda som saknas i mi lägenhet är en diskmaskin.. Handdiska är inte min favorit..

Vad är kul/intressant med din post?

Fördelen med marknadsföringsposten är att det är väldigt fri och anpassningsbar. Man kan göra den till sin egen grej.
Mitt huvudansvar är instagram och att se till så att systemvetare syns på universitetet. Det är även jag som t.ex. tagit fram våra styrelsekläder och sammanställt dessa porträtt.
Jag tycker det är kul med bildredigering och tycker det är kul och intressant att påverka programmets framtid.

Avslutningsvis, tre saker som man inte visste om dig:

  • Jag lever på köttfärssås
  • Jag har sjungit duett med Björn Rosenström
  • Jag har tröttnat på att äta snackpots