Rebecca Holmberg – Kassör

Rebecca

Vem är du?

Mitt namn är Rebecca Holmberg, jag är 22 år gammal och born and raised på bästkusten, i Göteborg. Jag pluggar just nu andra året med systemutveckling som vald inriktning; ett val jag är nöjd med! När jag har tid över efter studier och kassörsarbete så gillar jag att engagera mig i diverse fritidsaktiviteter och att partaja med härliga människor.

Varför sökte du till styrelsen och vad gör du i styrelsen?

Jag har alltid gillat att engagera mig utöver plugget, så kändes ganska naturligt att det var ett intresse jag skulle ta med mig till universitetet. Jag sitter ansvarig som Kassör för styrelsen, och är även firmatecknare tillsammans med vår ordförande Eric. Vad detta innebär är jag gör en himla massa bokföring, fakturerar och håller koll på alla våra konton och deras värden. Sedan blir det en del snack med banken fram och tillbaka på köpet!

Vad gör du om 10 år?

Antagligen sitter och har noll koll på vad jag gör om ytterligare 10 år. Aldrig varit mycket av en långtidsplanerare.

Vad gillar du mest och vad hatar du mest (gillar minst) med din bostad och hur hamnade du här i Linköping? Vad är din favoritsyssla i hemmet?

Bor sedan jag flyttade upp i en fräsch nyrenoverad lägenhet, med ett förstahandskontrakt on top på det. Det summerar väl ganska bra vad jag gillar mest med stället. Det dåliga är just det att lägenheten inte befinner sig i Linköping utan i Norrköping, vilket gör att jag får pendla en del på vardagarna för att ta mig till campus. Dock inte jättebesvärligt då campusbussen tar en nästan direkt från dörrporten till campus valla!

Finns det en bra anledning till varför du har denna post i SAKS? Vad är kul/intressant med din post?

Mest handlar det nog om att jag gillar att ha ansvar och känna att jag gör något bra och viktigt. Jag fastnade för att söka in till att bli kassör då jag kände att det var en erfarenhet jag ville få, och att det överlag skulle vara nyttigt att ha de kunskaperna posten för med sig. Det bästa med min roll är att man får hålla i mycket ansvar och alltid har något att göra – vilket för med sig många erfarenheter. Sedan givetvis att det är guld att ha med på ens CV efteråt.

Avslutningsvis, tre saker som man inte visste om dig:

  • Född utan lokalsinne, kan och kommer antagligen gå vilse oavsett vart jag befinner mig. Livnär mig därför på google maps.
  • Har en stor passion för att fika. Rekordet sitter på 8,5h i sträck på samma fik.
  • Hade möjlighet att önska mig vilket husdjur som helst när jag var liten. Blev en sköldpadda som jag döpte till skalman.