Inlägg från SAKS

Deloitte Talent

Deloitte Talent

Deloittes exklusiva talangprogram

Deloitte Talent är vårt talangprogram för studenter från hela Sverige. Programmet består av två segment – ett tvådagars virtuellt evenemang och ett sex månaders mentorskap som guidar dig i ditt framtida yrkesval.

Evenemanget

Vi startar Deloitte Talent med ett digitalt evenemang under två heldagar. Vi avslutar den första dagen med en gemensam middag.

Under dagarna får du träffa vår företagsledning, våra medarbetare och rekryterare – ett sätt för oss att lära känna dig men också en chans för dig att få in en fot på företaget. Du får även visa upp och utveckla dina talanger i föreläsningar och kreativa workshops, samtidigt som du lär dig mer om caselösning och hur du bäst arbetar i grupp. Du får en djup inblick i de olika karriärvägarna och kulturen hos oss.

Mentorskapsprogrammet

Efter evenemanget ingår du i ett sex månader långt mentorskapsprogram. Du tilldelas en mentor från den av Deloittes affärsområden, vilket ger dig en unik möjlighet till utveckling och inblick i din framtida karriär. Du har även möjlighet att ställa dina frågor och knyta en unik kontakt inför din framtida karriär.

Din profil

Vi söker dig som studerar ingenjör, systemvetare, jurist, ekonom eller motsvarande utbildningar och tar examen 2022 eller 2023.

Tid, datum och ansökan

Två heldagar: 20-21 maj
Digitalt evenemang
Ansök senast den 2 maj på deloitte.se/talent