Okategoriserade

Junior systemspecialist? Testa vingarna hos Luftfartsverket!

Arbetsgivare: Luftfartsverket

Uppdragstyp: Heltid

Område: Data/IT

Ort: Norrköping

Platser: 1

Sista ansökningsdag: 2017-11-17


Om uppdraget:

Luftfartsverket är Sveriges största aktör inom flygtrafikledningstjänster! Med expertkompetens och lång erfarenhet levererar de tjänster till både civila och militära kunder – nationellt och internationellt. Nu har du chansen att kliva på tåget – eller flygplanet – och bli en del av denna spännande organisation!

Teknikuppdrag Norra hanterar teknikuppdrag inom system och utveckling på LFV i Norrköping. Enheten består idag av 30 härliga kollegor i blandad ålder, och de söker nu en kollega som tillsammans med dem kommer agera resursleverantör för förvaltningsuppdrag, projektledning samt flygplatsrelaterade specialprodukter internt och externt. Avdelningen har nyligen genomfört en omorganisering vilket innebär att du kommer in i en ny era av Luftfartsverkets historia med ett mer uppdragsstyrt och konsultmässigt förhållningssätt.

Teamet består idag av fyra olika roller; systemingenjörer, nätverksprofiler, ett tvärfunktionellt team, och systemutvecklarna. Det sistnämnda gänget, som hanterar Luftfartsverkets administrativa system för bland annat tidsrapportering och ekonomi, behöver stärkas upp med ytterligare en systemspecialist. Är du deras nya kollega? I så fall hamnar du i en varierande och utmanande roll som den förvaltande utvecklaren, vilket innebär ett uppdragsstyrt arbete med systemfrågor och projekt inom såväl förvaltning som utveckling.

Vi söker dig som:

Här värdesätter vi initiativförmåga mer än detaljkunskap, det är nämligen så vi ser att man lyckas bäst i denna roll. Vi söker dig med rätt inställning och vi tror att det är du som har en ambition att alltid försöka förstå och reda ut de problem du möter. Vi tror att du har en förmåga att kunna konkretisera problem och i förlängning ta dig an dem på ett effektivt sätt. Du känner dig trygg i dig själv, är beslutsför och litar på din egen förmåga när du tar dig an en ny uppgift.

Vi tror att du som söker har en utbildningsbakgrund som högskoleingenjör, systemvetare eller motsvarande. Luftfartsverket söker en junior profil, varför du troligtvis är ute efter ditt första eller möjligtvis andra jobb efter examen. Du har genom studier eller tidigare arbeten erhållit erfarenhet av olika databaser, operativsystem samt rapportverktyg så som Microsoft SQL server, Oracle, Linux, eller C# för web.

Om företaget:

Luftfartsverket är ett affärsverk med ca 1200 anställda som driver flygtrafiktjänst för civila och militära kunder vid 20 torn och två kontrollcentraler runt om i Sverige. LFV, med huvudkontor i Norrköping, omsätter ca 3,1 miljarder kronor. LVF är inte bara en av Europas ledande aktörer inom flygtrafiktjänster, utan också först i världen med fjärrstyrda torn – vilket innebär flygtrafikledning på distans. Deras lösningar för ännu säkrare och mer kostnadseffektiv flygtrafik uppmärksammas ständigt i omvärlden och de går inom miljöområdet i bräschen för att minimera miljöbelastningen.

Om anställningen:

Tjänsten är på 100 % och är en hyrrekrytering vilket innebär att du är anställd som konsult hos Xamera i ca 6 månader med möjlighet till överrekrytering till vår kund. Xamera är karriärföretaget som stödjer företag med kompetensförsörjning och rekrytering. Ett stort kontaktnät gör att Xamera kan erbjuda ett urval av spännande karriärmöjligheter för alla Young Xperts!

Startdatum:

Snarast med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Allmän information:

Ansök genom att skicka din ansökan och ditt CV direkt via mail till malin@xamera.se Märk din ansökan med ”Systemspecialist LFV”. Detta uppdrag tillsätts löpande så ansök så snart som möjligt.