Inlägg från SAKS

Kickstarta din karriär med Acando Trainee!

acandoJpg

Acando är Nordens ledande management- och IT-konsultbolag som sedan 2005 driver Acando Trainee – ett av marknadens bästa och mest populära traineeprogram. I år blev Acando Trainee utsett till det tredje mest populära traineeprogrammet bland teknikstudenter i Sverige.

Som trainee hos oss får du några av Sveriges absoluta topptalanger till kollegor. Du kommer att utvecklas både professionellt och personligt tillsammans med extremt drivna och härliga människor. Vi tror på sammanhållning och gemenskap, och på ett öppet klimat där allas idéer får utrymme. Vi tror att det är så man skapar framgångsrika teamleveranser, och bäst accelererar utveckling och talang.

Vi på Acando menar att teknologi driver förändring, men det är användarens vilja och förmåga att använda den som skapar värde. Med lika delar teknisk spetskompetens och insikt imänskliga beteenden och triggers – och såklart ett rågat mått kreativitet – skapar vi idéer, löser problem och mobiliserar organisationer till förändring.

Vill du söka till vårt traineeprogram? Vårens start av traineeprogrammet har sökstopp den 12 november. Läs mer och ansök på www.acando.se/trainee .

Bästa hälsningar,
Acando