Partners

Partners

Nedan presenteras SAKS samarbetspartner för verksamhetsåret 20/21. 

Vi är alltid intresserade av nya samarbeten med relevanta företag som vill synas för studenterna inom sektionen. Är ert företag intresserade av att bli en av SAKS framtida partners? Kontakta naringsliv@saksaren.se

Advania

Vi vill göra det enkelt för företag att växa med IT. Vi erbjuder IT-tjänster med mätbara resultat till privata- och offentliga verksamheter i Sverige, Island, Norge, Danmark och Finland. 2020 har Advania Sverige 600 medarbetare på 13 lokalkontor. 

Med hjälp av ledande teknologi, plattformslösningar och tjänster erbjuder vi noggrant utvalda lösningar som skräddarsys efter varje unikt kundbehov. Fokus ligger på långsiktiga relationer och att leverera marknadens bästa service. 

Läs mer om Advania

Infor

Infor utvecklar programvara för industrispecifika affärssystem med molnbaserade lösningar. Över 68 000 kunder i 170 länder kan tack vare Infors ca 17 000 anställda och våra applikationer och tjänster, förändra sin digitala hantering globalt och stå emot marknadsskiftningar. Infor bygger kompletta industrisviter och levererar mjukvara som prioriterar användarupplevelsen, tillämpar gedigen datavetenskap och interagerar med andra system.

Läs mer om Infor

Accenture

Accenture är ett globalt företag med verksamhet inom management, IT och outsourcing, med cirka 500 000 medarbetare och kunder i över 120 länder. I Sverige har vi två kontor i Stockholm, ett i göteborg och ett i Malmö! Genom att kombinera erfarenhet och kunskap inom olika branscher och affärsfunktioner med omfattande forskning av världens mest framgångsrika företag, hjälper vi våra kunder att bli högpresterande företag och organisationer. Som ett av de största konsultbolgen i världen, finns alla typer av möjligheter oavsett vad du än är intresserad av och möjligheter till utlandsmöjligheter. Vi erbjuder tydliga karriärvägar som gör att man hela tiden vet vart man är på väg, variation i arbetet genom olika projekt och en bred inlärningskurva med ett stort internt kursutbud. 

Läs mer om Accenture
   Är ert företag intresserade av att bli en av SAKS framtida partners?   Kontakta naringsliv@saksaren.se