Partners

Partners

Nedan presenteras SAKS samarbetspartner för verksamhetsåret 20/21. 

Vi är alltid intresserade av nya samarbeten med relevanta företag som vill synas för studenterna inom sektionen. Är ert företag intresserade av att bli en av SAKS framtida partners? Kontakta naringsliv@saksaren.se

Advania

Vi vill göra det enkelt för företag att växa med IT. Vi erbjuder IT-tjänster med mätbara resultat till privata- och offentliga verksamheter i Sverige, Island, Norge, Danmark och Finland. 2020 har Advania Sverige 600 medarbetare på 13 lokalkontor. 

Med hjälp av ledande teknologi, plattformslösningar och tjänster erbjuder vi noggrant utvalda lösningar som skräddarsys efter varje unikt kundbehov. Fokus ligger på långsiktiga relationer och att leverera marknadens bästa service. 

Läs mer om Advania

Infor

Infor utvecklar programvara för industrispecifika affärssystem med molnbaserade lösningar. Över 68 000 kunder i 170 länder kan tack vare Infors ca 17 000 anställda och våra applikationer och tjänster, förändra sin digitala hantering globalt och stå emot marknadsskiftningar. Infor bygger kompletta industrisviter och levererar mjukvara som prioriterar användarupplevelsen, tillämpar gedigen datavetenskap och interagerar med andra system.

Läs mer om Infor

Entiros

Entiros finns till för att möjliggöra öppenhet och för att organisera världens applikationsnätverk. Vårt uppdrag är att utmana och utveckla hela integrationsindustrin. Det gör vi genom att vara den mest innovativa och öppna integrationsleverantören på marknaden.  Var med på vår resa mot en öppnare värld! 

Vi grundades 2010 och har sedan dess blivit det ledande systemintegrations-företaget i Sverige. Med öppenhet som det ständiga målet utmanar och påverkar Entiros integrationsindustrin genom att ligga i framkant inom teknikutveckling och ta itu med utmaningar för strukturell integration. 

Läs mer om Entiros
   Är ert företag intresserade av att bli en av SAKS framtida partners?   Kontakta naringsliv@saksaren.se