Inlägg från SAKS

SAKS 17/18 utvecklar samarbetet med IFS!

SAKS kan idag stolt presentera IFS som huvudsamarbetspartner för verksamhetsåret 17/18!

IFS är inga främlingar för programmet, utan har under en tid samarbetat på en mängd olika sätt. Det kändes därför självklart att IFS och SAKS skulle utveckla samarbetet till mer långtgående.

IFS utvecklar och levererar affärssystem till kunder över hela världen som tillverkar och distribuerar varor, underhåller anläggningstillgångar samt driver serviceinriktade verksamheter. Vår branschkunskap och våra lösningar har tillsammans med vårt kundfokus gjort oss till en ledare inom sektorn. IFS 3 300 medarbetare stödjer fler än en miljon användare över hela världen genom lokala kontor och ett växande partnernätverk. IFS har sina rötter i Linköping och huvudkontoret finns i Mjärdevi.

ifssaks

Sara Möller, Group Manager inom R&D, om samarbetet mellan IFS och SAKS:

”För IFS är samarbetet med Systemvetenskapliga programmet både en möjlighet att få inblick i utbildningens utformning och en möjlighet att, utifrån näringslivets behov, influera dess innehåll. Vi på IFS kan i vår tur bidra med allt från kunskap om branschens utveckling till praktikplatser i internationell miljö och vårt bidrag har tagits mycket väl emot av SVP. Systemvetare har en särställning i IT branschen med sin unika kompetens i att transformera verksamhetens behov till väl fungerande IT lösningar. För att utveckla affärssystem som IFS Applications är denna kompetens av yttersta vikt och vi har många medarbetare med bakgrund på SVP. 
Att ha ett nära samarbete med Universitet och SVP är för oss både ett sätt att bidra tillbaka och att bädda för en fortsatt framgångsrik utbildning med hög kvalitet och där både vi och andra IT företag kan finna framtida värdefulla medarbetare”

SAKS kommer under verksamhetsåret hitta på diverse saker tillsammans med IFS, så håll ögonen öppna!

Varmt välkomna, IFS!