Sociala medier

Facebook

Senaste inläggen från SAKS Facebook-sida.

 Senaste inläggen

Publicerat 09.28.20

ANSÖKNINGSPERIODEN FÖR inGenious HAR BÖRJAT!

Få det mesta av din vårtermin och utöka ditt CV genom att ansöka till inGeniouskursen.

Kursen ger dig möjlighet att arbeta i tvärvetenskapliga team, som innehåller studenter från alla de fyra fakulteterna som finns vid Linköpings universitet. Utmaningarna som ditt team kommer ställas inför är insamlade från företag och organisationer i regionen. De har alla även en tydlig koppling till Agenda2030. Gruppen skapar och förfinar exempelvis affärskoncept, utvecklar nya produkter eller bygger demos och prototyper.

Kursens kärna är tvärvetenskapligt medskapande vilket innebär att alla oavsett studieområde kan bidra. De bästa resultaten uppnås med olika sorters bakgrunder och färdigheter.
Denna kurs erbjuder möjlighet att skapa ett personligt nätverk och utveckla dina yrkeskunskaper – samtidigt som du tjänar 8HP

Kursstart sker i slutet av Januari med avslutning i mitten av Maj.
Läs mer på: in-genious.eu Här finner du även utmaningarna (Casen) som förhoppningsvis du kommer arbeta med i vår.

Vem kan gå med?
För tillträde till kursen krävs godkända 90 hp, vi välkomnar studenter från alla utbildningsområden.

Program
Kursen är öppen för ansökan via antagning.se mellan 15 September – 16 Oktober. Kod 799G52
... Läs merDölj

Läs på Facebook

Publicerat 09.25.20

Är riskhantering någonting för dig? Sök då till Risk Advisory for a Day tillsammans med Deloitte den 22 oktober. 😀

Ansök via: www.deloitte.se/risk4day senaste den 14 Oktober! 😊
... Läs merDölj

Läs på Facebook

Publicerat 09.21.20

Go’kväll på er! 👋 Här kommer lite information gällande morgondagens Programmeringsevent ☺️

Tid: 15 - 17
Plats: R34, R35 & R36

Pga rådande situation med Corona får endast salarna fyllas till hälften, därmed så kommer vi att dela upp alla deltagare mellan rummen. Gå därför inte direkt in i salen när du kommer fram, utan vänta i en kö utanför. Kön ska vara längst med väggen för att inte blockera korridoren.

Väl på plats finns det gratis fika till alla ☕️ och glöm inte att ta med din egen dator! 💻

Vi ses där! 👋😁
... Läs merDölj

Läs på Facebook

Publicerat 09.14.20

Du kanske undrar vad Saksrummet är för något och vart det ligger?
- Det ska vi nu visa! 🤠

Saksrummet är svp-sektionens egna rum i Kårallen och är öppet varje vardag mellan 10-15 och är till för alla studenter vid SVP.
I Saksrummet kan du göra allt från att plugga till att äta lunch eller kanske bara chilla.

Välkommen ettan! 🤩
... Läs merDölj

Läs på Facebook

Publicerat 09.11.20

Välkommen till terminens första programmeringsevent 22/9 kl 15:15 - 17.00! 😀

Här kan du som student komma med frågor och problem som du stött på under kursen i Ada. Till hjälp finns elever från årskurs två och tre. Detta är ett medlemsexklusivt event. Om du ännu inte är medlem i SAKS blir du det enkelt under följande länk:

https://medlem.stuff.liu.se/

På grund av bokningsrestriktioner i och med COVID-19 behöver vi veta hur många som tänker närvara. Självklart bjuds det på fika! 😊🍰

Anmälan sker via länken: https://forms.gle/TNAmnxdH5KYurs59A

Sista anmälningsdag är 16/9
... Läs merDölj

Läs på Facebook

Publicerat 09.09.20

Medlemmar sökes till aktivitetsutskottet 20/21!

Aktivitetsutskottet planerar och anordnar olika aktiviteter för medlemmarna på sektionen. SAKS årliga skidresa och halloweensittningen är några av eventen som nalkas. Givetvis
finns det mer att erbjuda och det är helt upp till utskottet om vad som komma skall.

Varför ska man inte söka?
Det finns absolut ingen anledning att inte söka, helt enkelt! Du har möjligheten att bidra till roliga event tillsammans med trevlig människor, det blir inte bättre än så! OBS: Ser även
snyggt ut på övriga meriter i ditt CV.

Hur söker man?
Skicka ett mail till aktivitetsutskott@saksaren.se med följande:
- Namn och liu-id
- Vilket år du studerar
- Kort beskrivning av varför du vill vara med i utskottet och vad du kommer bidra med
- Ev. relevanta erfarenheter (inte obligatoriskt)

Ansökan stänger 18/9, 23:59.

Med vänliga hälsningar,
Erik Voigt, Ordförande för Aktivitetsutskottet
... Läs merDölj

Läs på Facebook

Publicerat 09.08.20

Det är dags att presentera våran andra sponsor, Accenture! 🌟

Accenture är ett globalt företag med verksamhet inom management, IT och outsourcing, med cirka 500 000 medarbetare och kunder i över 120 länder. I Sverige har vi två kontor i Stockholm, ett i göteborg och ett i Malmö! Genom att kombinera erfarenhet och kunskap inom olika branscher och affärsfunktioner med omfattande forskning av världens mest framgångsrika företag, hjälper vi våra kunder att bli högpresterande företag och organisationer. Som ett av de största konsultbolgen i världen, finns alla typer av möjligheter oavsett vad du än är intresserad av och möjligheter till utlandsmöjligheter. Vi erbjuder tydliga karriärvägar som gör att man hela tiden vet vart man är på väg, variation i arbetet genom olika projekt och en bred inlärningskurva med ett stort internt kursutbud.

Medarbetarna är de viktigaste i vår organisation, Accenture lägger stor vikt på interna engagemeng inom jämställdhet, CSR och socialt ansvarstagande där vi bland annat utvecklat programmet ”Corporate Citizenship”. Detta är ett globalt initiativ som syftar till att stödja icke-vinstdrivande organisationers utvecklingsarbete runtom i världen. Det finns många projekt där man kan bli involverad i, t.ex. Rädda Barnen, Min Stora Dag eller som volontär på Mattecentrum.

Accenture Sverige erbjuder välutvecklad företagshälsovård med heltäckande sjukförsäkring och subventionerat gymkort. Dessutom har vi nyligen höjt ersättningen för föräldralediga. Du ges stora möjligheter till ett flexibelt arbetssätt och kan arbeta en del hemifrån då det passar med ditt projekt. På Accenture värnar vi om gemenskapen och anordnar ett flertal sociala aktiviteter under året, allt från löpträning, inspirationsföreläsningar till brädspelskvällar eller CS-tourneringar. Accentuter har även Summer internship och female mentorship program för studenter!
... Läs merDölj

Läs på Facebook

Publicerat 09.07.20

Dags för presentation av våra sponsorer! Först ut är Advania!

Vi vill göra det enkelt för företag att växa med IT. Vi erbjuder IT-tjänster med mätbara resultat till privata- och offentliga verksamheter i Sverige, Island, Norge, Danmark och Finland. 2020 har Advania Sverige 600 medarbetare på 13 lokalkontor.

Med hjälp av ledande teknologi, plattformslösningar och tjänster erbjuder vi noggrant utvalda lösningar som skräddarsys efter varje unikt kundbehov. Fokus ligger på långsiktiga relationer och att leverera marknadens bästa service.

Kundnöjdhet – När Sveriges IT-kunder sa sitt hamnade Advania i topp på att leverera kundnöjdhet och skapa operativa, taktiska och strategiska värden enligt Radars leverantörskvalitetsgranskning 2019.

Hållbarhet – Som leverantör i IT-branschen har Advania ett stort ansvar i att bidra till en hållbar samhällsutveckling. De senaste åren har vi tagit större ansvar för hållbarhet och miljö internt på företaget. Nu har vi tagit nästa steg och vävt in hållbarhet i affärsstrategin och leveransen till kunderna. Det ska vara enkelt att välja oss även utifrån ett hållbarhetsperspektiv. Här kan du se vår Hållbarhetsrapport för 2019.

Attraktiv arbetsgivare – Våra medarbetare är verksamhetens mest värdefulla tillgång och vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med personer som delar vår värdegrund – att alltid sätta kundens behov främst. Vi är övertygade om att jämställdhet och mångfald är viktiga delar att arbeta med för att nå företagets tillväxtmål och arbetar aktivt med det interna nätverket Adwomen samt genomför ledarutbildning i inkluderande kommunikation som några delar i vår jämställdhetsstrategi. Advania erbjuder under din studietid möjlighet till praktik och examensarbeten. Vi har också ett traineeprogram som går att söka när du är klar med dina studier.
... Läs merDölj

Läs på Facebook

   För tidigare inlägg – besök SAKS på Facebook!