Inlägg från SAKS

Sök Sigma Young Talent

Hej Systemvetare! 

Ska du snart ta steget ut i arbetslivet? Har du ett genuint intresse för att utvecklas inom ditt utbildningsområde? Vill du utmanas genom att rivstarta arbetslivet på ett ledande konsultbolag, där dina kompetenser matchas ihop med kundens behov och spännande uppdrag? Då är det här något för dig.  

Sigma Young Talent är ett ledande teknikkonsultbolag som satsar till 100% på unga talanger. Hos oss har du flera vägar att gå och många stigar att utforska. Just nu söker vi på Sigma Industry i Linköping juniora ingenjörer med ett stort intresse inom något av följande områden: 

  • IT
  • Verksamhetsutveckling
  • Bränslebaserad energi
  • Nät
  • Bredband

Vi vänder oss med särskild nyfikenhet till dig som har kompetens inom IT, systemutveckling, verksamhetsutveckling eller management. Låter det spännande? Läs mer om uppdragen här och ta reda på mer om Young Talent-programmen här

“Young Talent programmet gav mig en rivstart in i arbetslivet och medförde dessutom en enorm trygghet där målet är att anställas av kunden vid programmets slut.” 

Frågor? Tveka inte att höra av dig till oss! Vi ser stor potential hos dig som ny på arbetsmarknaden och vill hjälpa dig att förverkliga dina drömmar och idéer, för att tillsammans skapa en bättre morgondag. 

Vi ser fram emot din ansökan! 

För mer information kontakta:
Frida Michold,
+46 738499363
frida.michold@sigma.se